Visitez nos espaces…

et rencontrez ses occupants

Bezoek onze site…

en ontdek de projecten

Leer meer over de circulaire economie en haar actoren en ontdek de site. Laat je inspireren door onze duurzame, gepassioneerde en vooruitziende ondernemers!

Jij kiest !

Halve dag (9u-13u)

  • Bezoek aan Circularium  (1u)
  • Workshop van 2u
  • Duurzame lunch 

Hele dag (9u-17u)

  • Bezoek aan Circularium  (1u)
  • Workshop van 2u
  • Duurzame lunch
  • Introductie tot de circulaire economie (1u)
  • Workshop van 3-4u

Onze workshops

Rollen, schuren, zagen, haken in het gezelschap van onze bedrijven, vakmensen die u hun vak zullen laten ontdekken door theorie en praktijk te combineren

Pro Vélo

Een fietstocht door Brussel. “Groen en duurzaam”, “Kosmopolitisch Brussel”, “Groene ruimten”: zoveel mogelijke thema’s, waaraan u uw eigen bestemmingen kunt toevoegen, naargelang uw wensen!

Duur : 2 à 4u

Maak & Transmettre

Inleiding tot het tuften en het maken van een mini mat, met gepersonaliseerde decoratie. Elke deelnemer neemt zijn of haar eigen mat aan het einde van de workshop mee! De langere versie zal u meer in detail kennis laten maken met deze nieuwe techniek en u in staat stellen uw idee verder uit te werken.

Duur : 2u of 4u

Konligo

Montage van een plooibare Konligo structuur (met, voor de lange versie, de decoratie ervan uit gerecycleerde materialen)

Duur : 2u of 4u

Bleu Noir Brut

Inleiding tot lastechnieken en staalbewerking door de creatie van een voorwerp naar keuze (geometrisch wanddier, diamantbeugel, salontafelstandaard, wijnfleshouder).

Duur : 4u

Sonian Wood

Kennismaking met de Brusselse houtindustrie via een duurzame, lokale en eerlijke aanpak (verwerking van hout uit het Zoniënwoud, productie, distributie, eindgebruik), en het maken van een houten voorwerp. 

Duur : 4u

Atelier Bitoño

Inleiding tot de zeefdruktechniek, persoonlijke of collectieve creatie van een grafische ontwerp op een t-shirt met behulp van verschillende gereedschappen. Ontdek verschillende druktechnieken op textiel of papier.

Duur : 2u of 4u

Meer vragen of verduidelijkingen?
Contacteer hans@makettt.be