Vacature Stage Coördinatieassistent

Jouw rol bij Circularium :

Als onderdeel van je stage wordt je gevraagd verschillende taken uit te voeren:

Evenementen: met de hulp van de Circularium coördinator ben je verantwoordelijkvoor het organiseren van verschillende soorten evenementen. Je helpt bij hetontwerpen, opvolgen en organiseren van evenementen en interne activiteiten voorde Circularium-gemeenschap.

Ontvangst en opvolging van de huuraanvragen: het Circularium biedt een dienstaan voor de huur van zalen voor vzw’s en bedrijven die hun evenement op onze sitewillen organiseren. Je helpt bij de opvolging van de verschillende aanvragen,verwelkomt de teams en zorgt ervoor dat aan alle behoeften wordt voldaan.

Prospectie en strategie: helpen bij de uitvoering van een prospectiestrategie omnieuwe prospecten te vinden voor de verhuur van onze zalen. Je helpt om onsaanbod beter bekend te maken en nieuwe potentiële doelgroepen in het Brusselselandschap te identificeren en te bereiken.

Opvolging van ontwikkelingsprojecten: met de hulp van de werfcoördinator helpje bij het opvolgen en beheren van ontwikkelings- en verbeteringsprojecten voorde site (algemene signalisatie, herinrichting van gemeenschappelijke ruimten).

Profiel : 

Ben je dynamisch, georganiseerd en kun je blijk geven van autonomie en initiatief?Ben je geïnteresseerd in duurzaamheid en de circulaire en solidaire economie? Wil jegraag leren hoe je een succesvol evenement van concept tot voltooiing leidt? Eerdereervaring in cultureel projectmanagement is een pluspunt en/of met de organisatievan evenementen. 

Uitstekende beheersing van geschreven en gesproken Engels en Frans. Nederlands iseen pluspunt. Kennis van Adobe Indesign is een pluspunt.

Wat wij bieden: 

Een uitdagend avontuur in een inspirerende en dynamische omgeving. 

De mogelijkheid om initiatief te nemen en betrokken te zijn bij verschillende soortenprojecten met uiteenlopende taken(verkoopprospectie, klantenbeheer, evenementen,communitybeheer, enz.) 

Details en timing :

Kantoor in het Circularium, te delen met andere teamleden.

Werktijden: 28 uur/week op basis van 4 dagen per week, avondwerkkan nodig zijn. Je werkschema kan ook voor bepaalde weken wordenaangepast aan je schoolverplichtingen.

Startdatum: begin of midden februari.

Duur: ongeveer 5 maanden, idealiter tot eind juni.

Are you interested in joining the Makettt team?

Send your CV and application to MarineDecotitignies (marine@makettt.be) 

Standplaats: Bergensesteenweg 95, 1070 Anderlecht.