Micro Karnaval Gratuit

De Gratis Winkel en Micro Marché houden carnaval in het Circularium en hebben een vuurwerk gepland vol plezier voor jong en oud!

Kinderen van 3 tot 14 jaar kunnen op woensdag 2 maart vanaf 13.30 uur deelnemen aan tal van gratis activiteiten en genieten van heerlijke zoetigheden!

Van 13.30 tot 16.00 uur:
  • Distributie en fabricage van super zero (afval) kostuums.
    Reuzenkrijtkleuring op de binnenplaats van Circularium.De Bubblaton om uw favoriete momenten vast te leggen!
  • Muzikale animatie
  • Snacks: gratis suikerspin, popcorn en pannenkoeken!

 

Over de gratis winkel:
The Free Store is een gezellige plek die openstaat voor iedereen, waar we de manier waarop we consumeren heroverwegen en ons wagen aan de circulaire economie. Het principe is heel eenvoudig: niets is te koop, de bezoeker hoeft zich slechts aan één voorwerp per dag te bedienen. Het is helemaal gratis, je betaalt gewoon met een bedankbriefje.
Over MicroMarché:
MicroMarché ondersteunt en faciliteert lokale, duurzame en laagdrempelige initiatieven. Wij organiseren workshops, bijeenkomsten, ruimten voor uitwisseling en reflectie om een netwerk op te bouwen rond de thema’s circulaire economie, transitie, openbare ruimte en burgerparticipatie. De bewuste keuze voor een toegankelijke, participatieve, duurzame en doe-het-zelf (Do It Yourself) aanpak is waardevol. Wij willen diversiteit in al haar vormen bevorderen.