Jobaanbieding : Project en Community Manager” (V/M/X)

→ Version française

Het Project

Circularium is dé hotspot van de Circulaire Economie in Brussel.

De 20.000 m2 bedrijfsruimte werd de afgelopen jaren getransformeerd tot een groot centrum van innovatie en circulaire productie. Er vestigden zich reeds een 30tal bedrijven en organisaties, van cutting edge start-ups tot schrijnwerkerijen. Circularium heeft ook een hart voor de buurt waarin het gelegen is: er is een Gratis Winkel en een 6tal VZW’s rond buurt en sociaal werk zijn er gevestigd.

We zoeken iemand die al deze bedrijvigheid in goeie banen kan helpen leiden.

Makettt

Makettt ofwel Make It Towards Transition is een jong bedrijf dat initiatieven neemt die een economische, ecologische of maatschappelijke transitie faciliteren of versnellen. We doen dit onder andere door te werken met tijdelijke vastgoed projecten zoals Circularium in Anderlecht of Landmarck in Kortrijk of het ontwikkelen van concepten zoals de Gratis Winkel.

Makettt is een klein maar groeiend team.

De opdracht:

De ’project and community manager’ zorgt ervoor dat kleine of grote vragen van alle gebruikers beantwoord worden; je hebt daardoor een nauw contact met al deze projecten. Door je beschikbaarheid en je probleem oplossend talent help je ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt op de site. Daarnaast neem je ook het initiatief om de gebruikers samen te brengen: een bbq, een apero, brainstorm sessie etc jij bedenkt een origineel of leuk moment om het gezellig te maken.

Je bent ook verantwoordelijk voor evenementen. Circularium heeft enkele zalen die zich perfect lenen voor lezingen, drinks etc en daar willen we graag goed gebruik van maken. Je helpt mensen om hun evenement zo vlot mogelijk te organiseren.

Als centraal aanspreekpunt op de site ben je een doorgeefluik van informatie die je vlot weet over te brengen (ook in het Frans!). Jij bent ook de schakel tussen de gebruikers op de site en de facility manager en conciërge die de meer technische zaken opvolgen.

Profiel:
 • Je hebt ervaring met het managen van projecten, evenementen en/ of teams
 • Je bent een ‘people’s person’
 • Je bent goed georganiseerd, diplomatisch en een probleemoplosser
 • Je bent in staat prioriteiten te stellen, je tijd goed te beheren en je kan autonoom werken
 • Je bent assertief en je kan je grenzen stellen
 • Je bent sterk geïnteresseerd in de Circularium thema’s: circulaire economie, duurzaamheid, maatschappelijke impact
 • Je bent een passe-partout die een beetje van alle markten thuis is of zich snel weet in te werken
 • Je bent in staat tactvol te communiceren met mensen met heel verschillende sociaal-culturele profielen
 • Je bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken
 • Je spreekt vlot Frans, Nederlands en Engels
 • Het is een pluspunt als je bekend bent met de wijk Kuregem/Heyvaert

Als je denkt dat je je hierbij als een vis in het water zal voelen dan ben jij de persoon die we zoeken! Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een project met vele mogelijkheden en een grote uitstraling en binnen een jong en dynamisch team. We bieden je een voltijds contract aan voor onbeperkte duur (met 6 maand proef) in een stimulerende omgeving met voordelen zoals maaltijdcheques en een telefoonabonnement.

Je kunt tot 30/10 solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen naar job@makettt.beOnmiddellijk te starten.