Job offer: Site en Community Manager

Ben jij degene in je vrienden- of kennissenkring die iedereen samenbrengt? Organiseer jij spontaan de famillietripjes of verrassingsfeestjes? Ben je de koppelmadam/mijnheer en is het een groot plezier voor jou om mensen aan mekaar voor te stellen? Ben je attent en begaan met de mensen rondom je?

Heb je op de voorgaande vragen minstens 1x ‘JA!’ gedacht (of wie weet zelfs uitgeschreeuwd). Dan hebben we misschien een job voor jou! We zoeken namelijk een ‘Site en Community Manager’ voor Circularium.

Circularium is de transformatie van meer dan 20.000 m2 bedrijfsruimte tot een groot centrum van lokale innovatie en circulaire productie gewijd aan de stad. Een plek gewijd aan duurzaamheid, aan het -culturele en buurtleven; een ruimte waar je kan werken, leven en ontmoeten. Circularium is een site waar een 20tal bedrijven en organisaties gevestigd zijn (en dat aantal groeit nog) en waar ook externen tijdelijk ruimtes gebruiken voor evenementen.

 

De opdracht :

  • De ’site and community manager’ zorgt ervoor dat kleine of grote vragen van alle gebruikers beantwoord worden; je hebt daardoor een nauw contact met al deze projecten. Door je beschikbaarheid en je probleem oplossend talent help je ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt op de site. Daarnaast neem je ook het initiatief om de gebruikers samen te brengen: een bbq, een apero, brainstorm sessie etc jij bedenkt een origineel of leuk moment om mensen samen te brengen.
  • Je bent ook verantwoordelijk voor evenementen en het gebruik van ruimtes. Circularium heeft enkele zalen die zich perfect lenen voor lezingen, drinks etc (wanneer dat weer mag uiteraard…) en daar willen we graag goed gebruik van maken. Je helpt mensen om hun evenement zo vlot mogelijk te organiseren maar je promoot ook de ruimte en je zoekt of bedenkt interessante initiatievendie passen bij de waarden van Circularium zoals duurzaamheid, economische transitie en een inclusief buurtleven.
  • Je helpt leven in de brouwerij te brengen maar je waakt er ook over dat er ook niet, nouja teveel leven in de brouwerij komt en dat de professionele activiteiten vlot kunnen doorgaan en dat alles netjes blijft.
  • Als je daarbij ook nog een gevoel hebt om te communiceren over wat je doet en hoe de site leeft, waarbij je samenwerkt met onze digitale community manager, je bent niet bang van administratieve taken én je bent vertrouwd met onze buurt en kan overweg met mensen met heel diverse achtergronden dan ben jij degene die we zoeken!

 

Profiel :

  • Je bent in staat prioriteiten te stellen en je tijd goed te beheren
  • Je hebt gemakkelijk in de omgang en je bent in staat tactvol te communiceren met mensen met heel verschillende sociaal-culturele profielen
  • Je bent diplomatisch en een probleemoplosser
  • Het is een pluspunt als je bekend bent met de wijk

 

Als je denkt dat je je hierbij als een vis in het water dan ben jij de persoon die we zoeken! We bieden je een voltijds contract aan voor onbeperkte duur in een stimulerende omgeving met voordelen zoals maaltijdcheques en een telefoonabonnement.

 

Je kunt tot 20/04 solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen naar job@makettt.be. Onmiddellijk te starten.