May 2021 be an ‘upcycled’ version of the past one!

De 9 meter hoge ‘recup’-kerstboom wordt er samen met de buurtbewoners gedecoreerd met alledaags materiaal. Kinderen uit de buurt maakten tijdens meerdere workshops voorwerpen om de giga kerstboom te helpen decoreren. Dankzij de steun van de gemeente Anderlecht wordt het ook een echt lichtspektakel!

Circularium is een plek gewijd aan het buurtleven maar ook aan de circulaire economie, het hergebruik van materialen en duurzaamheid. Met deze kerstboom wil ze ook aan de jongsten tonen dat je met een beetje creativiteit ook iets moois kan maken van ‘wegwerpmateriaal’.
De kerstboom is elke dag vrij toegankelijk van 9u tot 17u en als je wil kan je ook zelf komen en een voorwerp ophangen dat je niet meer gebruikt maar dat (misschien met een kleine aanpassing) wel mooi is voor in onze kerstboom !
In samenwerking met : Vakwerk, WAQ, Les Amis de L’Etincelle, de Heyvaert Oase, Repair Mobiel (Recyclart) en talloze vrijwilligers !

‘T Licht Zien’ vindt plaats naar aanleiding van een projectoproep op het initiatief van burgemeester Fabrice Cumps en schepenen Elke Roex en Guy Wilmart, met de steun van het Schepencollege van Anderlecht.
In technische samenwerking met : Vakwerk, FX3, BSC Group & PRG