1 september een dag voor kinderdromen!

Kom op 1 september met de kids naar Circularium en de Cosmogolem helpt er alle  kinderdromen voor het nieuwe schooljaar in vervulling te gaan.

Iedereen die al in Circularium langskwam kon er niet naast kijken; de Cosmogolem, een grote kleurrijke houten reus. Op de plaats van z’n hart is een luikje, het is een doorgeefluik voor kinderdromen. Eke kinderwens die daar wordt ingegooid krijgt hulp van deze reus.

1 september is een spannende dag voor veel kinderen, meestal een blij weerzien maar soms ook dag van traantjes en onzekerheden. Een speciale dag in een kinderleven. In Circularium maken we er daarom ook iets speciaals van: de Fanfakids spelen liedjes, samen met Circus Zonder Handen en Culturegem kan je leuke spelletjes spelen en je eerste stapjes op een trampoline zetten…maar vooral: je kan ook je dromen voor het nieuwe schooljaar op een papiertje schrijven en in het hart van de reus stoppen!

 

 

Zo krijgt jouw bengel dit schooljaar een extra (reuzen)duwtje in de rug bij alle wensen, uitdagingen en verlangens. Een leuk ritueeltje om het jaar goed in te zetten.

Oja: alles is gratis en iedereen welkom (…zelfs de Minister Van Kinderdromen – Benjamin Dalle – komt langs om mee de dromen in ontvangst te nemen)!

Circularium
Bergense Steenweg 95
1070 Anderlecht
Vanaf 13u to 17u